АКТ 16 Продажба 2-стаен гр. Бургас - Сарафово 65m²

ID на оферта : п 00208

Сподели

гр. Бургас, Сарафово

81 000 €

65m² (1246 €/m²)

Апартаменти, 2-стаен

Етаж 4 от 4

Строителство Тухла

1 стая/и 1 спалня/и

Изложение "Няма Информация

Всички имоти в Сарафово на едно място може да видите на сайта:

www.ImotiSarafovo.com

Агенция № 1 за Сарафово - 12 години опит

Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733

Описание на имота:

Двустаен апартамент, който се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня-WC, склад /мокро помещение.

Комплекс ”Бейвю Фемили 2” е разположен на метри от морето в кв. Сарафово и в непосредствена близост до другите реализирани проекти - „Морски Клуб“, „Burgas Beach Resort“, „Bayview Apartments“, „Bayview Deluxe“, „Burgas Beach Resort 2“ и ”Bayview Family”. Този район се развива динамично и за кратко време се превърна в най-елегантната и благоустроена част на Сарафово. Той се характеризира с ниска етажност на строителството, големи отстояния между сградите, богато озеленяване на външните територии и безупречна поддръжка на прилежащата инфраструктура.
„BAYVIEW FAMILY 2“ представлява четириетажна жилищна сграда, която e разделена на две секции с два отделни входа. Всяка секция разполага с асансьор. Приблизително 5 000 м2 РЗП са разпределени в 64 апартамента. Партерните апартаменти разполагат с покрита веранда и двор. Паркирането в комплекса е обезпечено с индивидуални открити паркоместа и партерни гаражи. Отново сме помислили и за допълнителния комфорт на живущите, на чието разположение ще бъдат стоянка за велосипеди, спортна площадка, детски кът и зона за отдих с беседки.

Апартаментите ще се издават в степен на завършеност ”на тапа”. Възможно е възлагане на довършителни работи по индивидуален проект срещу допълнително заплащане.

Начало на строителството - септември 2022г.
Край на строителството - декември 2023г.

 

ЗА КОНТАКТИ

Image
Сарафово Недвижимост ЕООД
Брокер

Телефон: 0876878724

Email: sarafovo@mail.ru